Followers

Monday, January 10, 2011

GA Kakyong - 3rd Blog Besday

sehingga 11 Feb 2011

KATEGORI HADIAH-HADIAHnye:

1. blog make-over 1 : 2@3 column + template background + header + footer banner + susunatur widget + watermark + signature

2. header + footer banner + watermark + signature

3. header + watermark

4. watermark + signature

Dear kakyong,

Shira best sangat ni sbb kakyong buat GA dan nak bagi hadiah2 yang best ni. Mcm kakyong komen kat blog Shira hari tu, mungkin Shira kena tukar template kat blog AshA's FaMiLy tu untuk kembalikan mood berblogging. Tapi diri ini tak kreatif, tak pandai, takde masa nak tukar2 bagai. Yang sedia ada tu amik masa 2 minggu tu nak buat. Tu pun sebab habiskan cuti hujung tahun 2009 dulu tu... Huhu, dah setahun rupanya template sekarang ni.

Jadi, sudi lah kiranya kakyong pilih Shira sebagai pemenang untuk hadiah kategori no.1 tu. Nak sangat buat blog make-over utk 3 column, sekali ngan template background, header, footer banner (Shira guna istilah kakyong je lah, hehe...), susunatur widget, watermark & signature untuk blog AshA's FaMiLy tu. Betul la cakap kakyong, lepas kakyong komen tu baru perasan yang Shira dah rasa boring dgn template tu, hihi... Thanks ya kakyong...

Tak lupa juga, Happy 3rd Besday to blog kakyong! Semoga terus success dan terus hidup untuk berkongsi kisah2 ibu 3A ni... Congratulations & Good Luck!


AshAnas @ AshA's FaMiLy
us-kecik

4 comments:

kakyong said...

salam Shira.. kakyong datang terjah... ;)

yup blog Shira tu memang perlu make-over utk UP kan semula mood.. :)

gud luck yer...

e.l.i.z.@ said...

gud luck!

SYaMiLa said...

salam shira....blog shira mmg kurang ceria sedikit...ada potensi tu nak menang... ;-)

gud luck yea...

My recent post "SyamilaMohdDotCom catat pengunjung terbaik… ;-)"

Ummi Hanie said...

salam shira,gudluck yer !
mcm hanie lak dah terlebih tukar2 ! cepat benor ilang mood ..hehe