Followers

Tuesday, December 28, 2010

living cabin giveaway from [-suziey-] dot com

Comel tak FM kat bawah ni?
Sape nak, sila ke [-suziey-] dot com ya....

Dah alang2 beli peti sejuk baru, kena la ada aksesori FM yang comel2 ditempekkan kat situ kan... Mintak2 la Ummi bertuah dapat salah satu FM di atas...

Besar gak FM-FM ni... Perbandingan dgn kertas size A4

Tarikh Tutup: 11.1.11 @ 11.11pm
Lucky draw: 12.1.11


AshAnas @ AshA's FaMiLy
us-kecik

Tuesday, December 14, 2010

Baby In Black @ White Contest by Mama_Balqis

Haha, jangan marah ya Ummi join kedua2 sekali contest Mama_Balqis ni. Mana tau birthday contest tu tak bertuah, kot2 ada tuah kat sini kan... Kawan2 yang lain, JOM LA JOIN. Masa panjang lagi ni, sehingga 31 Disember 2010 tau!


As mentioned dalam previous entry utk contest Mama_Balqis, Anje lancarkan dua contest sekaligus sebagai acara penutup contest 2010 sempena birthday anak gadis nya, Damia Nurin Balqis yang ke-3 pada 13 Oktober 2010 yang lepas. Kebetulan penaja ramai, so, boleh buat dua contest serentak. Thanks kepada penganjur dan penaja!

Jom kenali penaja2 yang bermurah hati menaja contest ni beserta hadiah2 yang ditaja:

1 botol susu WEEGO worth RM70 ~ Baby

1 Helai Baju & Seluar Untuk Pemenang ~ Baby

3 Helai Baju untuk Pemenang ~ Baby

2 Diaper Bag Untuk Pemenang ~ Baby

Diskaun Frame untuk Pemenang

3 Helai Baju Untuk Ibu Kepada Pemenang ~ Ibu

Cenderhati untuk pemenang ~ Baby

Wall Sticker Untuk Ibu kepada Pemenang ~ Ibu


Special Thanks kepada semua penaja hadiah yang best2

Harap salah satu hadiah ni jadi milik my hero kat bawah ni, hehe....

Anggun Macho dan sopan je berbaju putih duduk tersinyum simpul cenggitu, haha...

ANAS BIN AHMAD ASHRAF
1 TAHUN 8 BULAN
29.03.2009

Ucapan hari lahir Anas buat Kakak Balqis:
Buat kakak Balqis yang lebih pandai posing dari Anas, semoga kakak Balqis terus membesar dengan sihat dan cerdik, jadi anak yang solehah, yang sentiasa mengasihi keluarga dan teman-teman, jadi hamba yang taat pada perintah dan suruhan Allah, jadi umat Rasulullah yang bertaqwa. Semoga kakak Balqis terus maju dalam hidup kakak Balqis dan semoga keluarga kakak Balqis terus dimurahkan rezeki, Amiiiin.......
.
AshAnas @ AshA's FaMiLy
us-kecik

Sunday, December 12, 2010

Birthday Contest by Mama_Balqis

Sempena birthday Damia Nurin Balqis yang ke-3, 13 October 2010 yang lepas (ecewah, cam buat karangan la plak), mama budak comel yang pandai bergaya ni lancarkan dua contest sekaligus. Murah rezeki anje sekeluarga sebab suka memberi kat orang... Aminnnnn....

Kepada puteri kesayangan mama_Balqis ni, aunty dan Anas ucapkan Happy Birthday kakak Balqis! Semoga kakak Balqis membesar menjadi anak yang solehah, yang mendoakan kedua ibu bapamu, yang menjaga kebajikan keluargamu, yang sentiasa taat dgn perintah dan suruhan Allah serta menjadi umat Rasulullah yang bertaqwa, Amin....

Teruja nak join contest Anje sekali lagi (nak join kedua2nya) sebab ramai penaja, dua contest serentak dan penutup contest Anje utk tahun 2010.

Firstly, JOM JOIN Birthday Contest ni.
(sehingga 31 Disember 2010)

2nd contest, next entry ya...

Oleh kerana Anas dah pun 1 tahun 8 bulan, mesti la dia dah ada 1 kali pengalaman ulangtahun kan. Masa tu Ummi takde la buat majlis keraian besar2 pun. Buat majlis kesyukuran dan doa selamat je. Buat lewat sikit dari tarikh birthday dia tu. Buat dekat kampung sebelah Abah, panggil sedara mara & jiran2 je.

Saja la nak bagi Anas merasa potong kek. Bukan die faham sangat pun. Tapi ada la kenangan untuk dia. Masa Ummi kecik2 dulu pun, Nenda Anas selalu wat majlis makan2 rai kawan2 yang lain sempena birthday kami adik beradik.

So, for this contest, inilah kenangan Anas dengan Birthday Cake die

(KATEGORI B)

Kek Coklat Upin & Ipin untuk Anas

ANAS BIN AHMAD ASHRAF
1 TAHUN 8 BULAN
29.03.2009

Jom kenali penaja2 yang bermurah hati menaja contest ni beserta hadiah2 yang ditaja:

1 botol susu WEEGO worth RM70 ~ Baby

1 Helai Baju & Seluar Untuk Pemenang ~ Baby

3 Helai Baju untuk Pemenang ~ Baby

2 Diaper Bag Untuk Pemenang ~ Baby

Diskaun Frame untuk Pemenang

3 Helai Baju Untuk Ibu Kepada Pemenang ~ Ibu

Cenderhati untuk pemenang ~ Baby

Wall Sticker Untuk Ibu kepada Pemenang ~ Ibu


Special Thanks kepada semua penaja hadiah yang best2


AshAnas @ AshA's FaMiLy
us-kecik

Wednesday, December 8, 2010

Salam Ukhwah - Jemari Asmara GiveAway

Ha, berpinau tak mata korang tgk 12 set keronsang ni? Ni hadiah untuk GA ni tau! Best kan? Murah rezeki Jemari Asmara. GA ni dibuat sempena besday anak sulung Zefa yang ke-6 dan juga nak melebarkan ruang kenalan sbb blog nya masih baru. So, JOM LA JOIN GA ni!

Due date: 15 Dec 2010

Jom bersama meramaikan kawan2 Zefa. Sangat gigih buat GA sbb nak cari kenalan. Good effort!


AshAnas @ AshA's FaMiLy
us-kecik

Tuesday, December 7, 2010

GA Teka & Menang Ibu3A

Kali ni nak cuba teka jumlah duit syiling kat blog kakyong plak


Jawapan tekaan Ummi (boleh teka 2 kali):
1. RM 88.59
2. RM 98.59

Kawan2 yang lain, masa panjang lagi...
SELAMAT MENEKA!


AshAnas @ AshA's FaMiLy
us-kecik

Sunday, December 5, 2010

The lucky winners are.....

Sesi mencabut nombor-nombor bertuah oleh Mr.Anas

video

Scroll down untuk tahu apa nombor-nombor yang anak bujang Ummi tu cabut

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
\/

Tahniah ya kepada semua yang bertuah. Yang takde tu jangan sedih2 tau. Ada rezeki lebih, nanti Ummi share lagi. Yang penting semua kena happy. Senyum.....

p/s: Ummi pun baru sekali je menang lucky draw... memang selalu tak bertuah, hehe...



AshAnas @ AshA's FaMiLy
us-kecik

Senarai peserta GA FM from Shanghai

Terima Kasih pada semua yang join simple GA ni. Cuma ada 8 FM from Shanghai untuk direbut. The lucky winner akan di umum sebelum lunch hour ya...
  1. mama tisya
  2. Suhana Shahril
  3. Huda
  4. MRS. K
  5. Nad @ MamaZakwan
  6. Cute MuM
  7. manggosteen
  8. ummi sofiyyah
  9. Kehelan
  10. Nadiah Sidek
  11. ibuafiqahhuzaifah
  12. Mama Zharfan
  13. Nana
  14. EraWaTiE
  15. zaikulim
  16. leen
  17. Qard91
  18. rosilah
  19. taufidris
  20. CuteMummy
  21. inahasan
  22. Nazihah
  23. MaMa3H
  24. izan cute
  25. ayuselalu
  26. SoFiaHB

AshAnas @ AshA's FaMiLy
us-kecik