Followers

Tuesday, December 14, 2010

Baby In Black @ White Contest by Mama_Balqis

Haha, jangan marah ya Ummi join kedua2 sekali contest Mama_Balqis ni. Mana tau birthday contest tu tak bertuah, kot2 ada tuah kat sini kan... Kawan2 yang lain, JOM LA JOIN. Masa panjang lagi ni, sehingga 31 Disember 2010 tau!


As mentioned dalam previous entry utk contest Mama_Balqis, Anje lancarkan dua contest sekaligus sebagai acara penutup contest 2010 sempena birthday anak gadis nya, Damia Nurin Balqis yang ke-3 pada 13 Oktober 2010 yang lepas. Kebetulan penaja ramai, so, boleh buat dua contest serentak. Thanks kepada penganjur dan penaja!

Jom kenali penaja2 yang bermurah hati menaja contest ni beserta hadiah2 yang ditaja:

1 botol susu WEEGO worth RM70 ~ Baby

1 Helai Baju & Seluar Untuk Pemenang ~ Baby

3 Helai Baju untuk Pemenang ~ Baby

2 Diaper Bag Untuk Pemenang ~ Baby

Diskaun Frame untuk Pemenang

3 Helai Baju Untuk Ibu Kepada Pemenang ~ Ibu

Cenderhati untuk pemenang ~ Baby

Wall Sticker Untuk Ibu kepada Pemenang ~ Ibu


Special Thanks kepada semua penaja hadiah yang best2

Harap salah satu hadiah ni jadi milik my hero kat bawah ni, hehe....

Anggun Macho dan sopan je berbaju putih duduk tersinyum simpul cenggitu, haha...

ANAS BIN AHMAD ASHRAF
1 TAHUN 8 BULAN
29.03.2009

Ucapan hari lahir Anas buat Kakak Balqis:
Buat kakak Balqis yang lebih pandai posing dari Anas, semoga kakak Balqis terus membesar dengan sihat dan cerdik, jadi anak yang solehah, yang sentiasa mengasihi keluarga dan teman-teman, jadi hamba yang taat pada perintah dan suruhan Allah, jadi umat Rasulullah yang bertaqwa. Semoga kakak Balqis terus maju dalam hidup kakak Balqis dan semoga keluarga kakak Balqis terus dimurahkan rezeki, Amiiiin.......
.
AshAnas @ AshA's FaMiLy
us-kecik

4 comments:

Adyshariz said...

smoga murah rezeki..aisha tak masuk lagi..payah nak amik gambo budak ni..emmm..gud luck ya anas

Mama Zharfan said...

anas sgt tomeyyy..good luck yer!

kakyong said...

gud luck shira..


tag GA utk shira

http://kakyong-sukasuka.blogspot.com/2010/12/krafaina-1st-giveaway.html

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

OK LULUS GOOD LUCK