Followers

Sunday, December 5, 2010

The lucky winners are.....

Sesi mencabut nombor-nombor bertuah oleh Mr.Anas

video

Scroll down untuk tahu apa nombor-nombor yang anak bujang Ummi tu cabut

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
\/

Tahniah ya kepada semua yang bertuah. Yang takde tu jangan sedih2 tau. Ada rezeki lebih, nanti Ummi share lagi. Yang penting semua kena happy. Senyum.....

p/s: Ummi pun baru sekali je menang lucky draw... memang selalu tak bertuah, hehe...



AshAnas @ AshA's FaMiLy
us-kecik

8 comments:

mama tisya said...

alhamdulillah rezeki fm dr shanghai..tq

Nana said...

yeay menang heheh

e.l.i.z.@ said...

patut la ada star hihihi special case rupanya hehehhe yea yeay yeay tQ shira n anas!!!!

ibuafiqahhuzaifah said...

xper xmenang kali nie..
cuba lagi lain kali...hehehe...

ummi sofiyyah said...

Alhamdulillah....dpt jugak FM dari Shanghai ni....blh la tambah koleksi kat peti ais yg ummi baru beli tu...ummi dah bg detail ya...TQ so much...!! semoga shira sekeluarga bertambah murah rezeki....

kakyong said...

oowhh.. kenapa la tak tau shira ade buat GA.. ni la jrg BW.. ;)

SYaMiLa said...

tahniah buat pemenang.. ;-)

taufidris said...

Dah reply email dan buat entry

http://taufidris.blogspot.com/2010/12/tuah-5-dec.html