Followers

Tuesday, August 17, 2010

Ayu Little Cottage Giveaway


Ummi di tag oleh Ibu Arifa untuk join GA ini. Cute giler kan hadiah2 die... Ummi berkenan sangat. Tambah2 Quilt Bag yang pinky2 tu... Comel bangat! Kalau Ummi bawak beg ni gi ofis taruk telekung, sure kawan2 Ummi jeles, hehe... Dan hiasan2 tu plak boleh la letak kat rumah baru nanti... Tu pun kalau jadi yang bertuah itu la kan... Hope ada la tuah untuk Ummi ni...

Sape2 yang nak join GA ni, boleh la ke sini ya... GA ni sempena anniversary yang ke-15 blogger Kak Ayu & hasben dia ni dan juga besday Kak Ayu dalam bulan Ogos ni jugak. Happy Birthday & Happy Anniversary Kak Ayu! GA tutup 20 August 2010...

Ummi nak tag:
1. KakLong ~Ibu Ayra~
2. Odah ~Ummi Salsabila~
3. Kak Alin ~MommaMia~
4. Kak Sara ~Ammi Sara~
5. kakyong
6. Ummi Hanie

2 comments:

Ummi Hanie said...

shira , thanx 4 tagging..

kena buat cepat2 ni takut2 terlepass... ;p

ibu WaWa said...

Good luck Shira.