Followers

Saturday, August 21, 2010

CONTEST SAYA DAN BABY oleh Cik Awynn

Jom ramai2 join contest ini di blog Cik Awynn


Ummi dan Anas ketika Anas 8 bulan
Sekarang Anas dah 17 bulan

Hm, kenapa Ummi guna gambar lama ek? Sbb banyak gambar yang dah guna untuk contest dan menang. Tak adil kalau nak guna semula kan. Gambar ni je yang belum digunakan lagi. Lagipun gambar terbaru Ummi dengan Anas je tak berapa nak sesuai untuk contest, huhu...
[tak de dalam syarat guna gambar terkini kan... (",)]

Tarikh tutup contest:
9 September 2010

Ummi nak tag:
1. Odah ~ Ummi Salsabila~
2. Kak Min ~Ibu Arifa~
3. kakyong
4. Ummi Hanie

4 comments:

kakyong said...

kakyong dtg amik tag contest..
thanks shira

Ummi Hanie said...

salam,thanx 4 tagging me shira...

gudluck too

Cik Awynn said...

sweet. penyertaan diterima. good luck ye :)

ibu_Arifa said...

hihihi..kak min dah join ler contest ni..terima kasih sbb tag kak min :)