Followers

Sunday, August 15, 2010

Gorgeous Baby In Kemeja @ Dress

Alhamdulillah, dengan lafaz Bismillahirahmanirrahim, Ummi merasmikan pembukaan blog khas untuk CONTEST & GIVEAWAY dengan CONTEST ini....

Ummi mula kenal Anje untuk join contest. Awal2 Ummi kenal tu, Ummi belum lagi join contest Anje sbb ada syarat yang Ummi rasa Ummi tak layak join. After that, bila Ummi dah penuhi syarat tersebut, Ummi join contest Cutest Baby with Cute Mum & luckily Ummi & Anas menang 2nd place, Alhamdulillah

Sejak tu bila blogwalking je, pasti blog Kau Tercipta Untukku ada dalam senarai Ummi. Lagipun Anje rajin update blog dan mmg selalu ada auto publish entry. So, blog Anje hari2 ada di senarai teratas bloglist Ummi, sbb tu la Ummi pun rajin terjah blog Anje. Pendek kata Anje banyak sangat share info about sale, then sharing tentang nuffnang.

Dan sekarang banyak sungguh gambar anak dara Anje si Balqis tu dok berposing sakan. Comel bangat, pandai posing Balqis nih... Ummi pun suka tengok, makin geram nak anak perempuan plak pas nih... Dengar cite Anje nak bawak Balqis pi casting utk jadi model iklan... Good Luck Balqis! Nanti tengok muka comel Balqis dalam TV plak... Jgn malu2 depan kamera ya!

Dan yang paling menarik sekali, Anje mmg selalu anjurkan contest kat blog dia. Sbb tu blog dia meriah. Dengan sponsor yang best2, hadiah pun mmg best. Hari tu Anas dapat baju & seluar. So, kali ni Ummi join contest ni plak.....

The Gorgeous Anas in Kemeja...

Anas is 1 year & 5 months old, born on 29 March 2009


Penaja:




nota: entry ini telah dibuat dua minggu lepas (15/8/2010) dan merupakan entry pertama di blog baru ni, tapi baru dipublishkan hari ni sbb Abah suruh tukar gambar lain. Pada masa entry ini dibuat Balqis belum pergi casting lg tapi sekarang Balqis dah pun dapat offer utk jadi model cilik for majalah. Congrats Balqis & Anje juga!

2 comments:

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

Lulua, tomei anas...good luck k

AshAnas said...

yea... puan penganjur dah terjah... thanks!