Followers

Monday, November 1, 2010

Tiba masanya Ummi announce KEPUTUSAN.....

Salam buat semua... Seperti yang Ummi dah janjikan, Ummi akan umumkan keputusan 'Cute Little Muslim & Muslimah Contest' hari ni kan... So, inilah keputusannya... Ummi umumkan by kategori ya.... Wah, Ummi pun berdebar2 ni... Harap semua dapat terima keputusan ni. Ummi pun suka suki buat contest, nak kongsi sedikit rezeki yang Ummi dapat. Takde pun niat nak tonjolkan mana2 pihak. Bukan masuk magazine ya...

Oh ya, sebelum tu Ummi umumkan peserta2 yang menjadi 'rebutan' para juri ya. Ada 3 kumpulan juri kesemuanya. Barisan juri yang ke-3 menjadi penentu antara pilihan barisan juri pertama dan ke-2. Hehe, sebabnya, byk antara pilihan juri pertama dan ke-2 ni sama, cuma bila ada yang tak sama tu, juri ke-3 la jadi penentunya...






So, kat bawah ni adalah keputusan rasmi dan muktamad 'CUTE LITTLE MUSLIM & MUSLIMAH CONTEST' ni ya...




CATEGORY: 1A (BOY - 1 HARI - <>

Tempat ke-3

Amzar Syakir


Tempat ke-2

Syafiq Nazhan


Tempat Pertama

Muhammad Aatif



CATEGORY: 2A (BOY - ≥ 3 TAHUN - 6 TAHUN)

Tempat ke-3

Ahmad Usaid M.Nazri


Tempat ke-2

Ahmad Zharfan Shah


Tempat Pertama

Muhammad Adrian Zikri




CATEGORY: 1B (GIRL - 1 HARI - <>


Tempat ke-3

Mya Adzra Zuhayra


Tempat ke-2

Putri Irdina Qaisara


Tempat Pertama

Arifa Dalila



CATEGORY: 2B (GIRL - ≥ 3 TAHUN - 6 TAHUN)

Tempat ke-3

Nurin Firzanah


Tempat ke-2

Amna Safiyyah


Tempat Pertama

Damia Aleesya



Kepada semua pemenang, tahniah Ummi ucapkan. Sila email pada Ummi [myazara.arikaahs@gmail.com] nama penuh, nama anak, umur anak, alamat rumah, no telefon ya. Kepada pemenang2 kategori 1A, sila email kan sekali saiz ukur lilit kepala anak sebab Ummi nak tempah kopiah.

Kepada yang lain2, terima kasih kerana sudi join contest suka suki Ummi ni... Harap kita dapatkan ukuhuwah yang terjalin ni...


p/s: Thanks kepada semua yang bersabar menanti keputusan ni. Ummi kelewatan sedikit sbb pagi tadi gi klinik, pastu ade meeting plak...


AshAnas @ AshA's FaMiLy
us-kecik

26 comments:

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

tahniah untuk semua yang menang...wah sejuk je mata memandang tengok pemenang2 semua...

yatie chomeyl said...

^semua comel2, geram tgk diorang^

yeay yeay hepiii baby SN dpt no 2. nanti jap lg akak ukur saiz kepala dia, hen e-mel ke shira.

thanks to juri & shira ;)

transformed housewife said...

Fathini termasuk dlm pilihan juri walaupun tak menang. Tahniah utk semua pemenang. (terutama utk baby SN- my nephew)

eima said...

congrats to all winners ...

mummy_ayu said...

congrats to all winner..
suka sbb Ian menang...tq to juri sbb pilih Ian..nanti ayu emailkan detail..

Cute MuM said...

tahniah...

ibu_Arifa said...

alhamdulillah..rezeki dalila kali ni. terima kasih kpd para juri kerana memilih dalila sbg salah seorg pemenang. TQVM.

tahniah juga buat pemenang2 yg lain >__<

Mama Zharfan said...

congrats to all winners :)
tq jury sbb sudi pilih my boy as one of the winners :)
me dh email my details just now

Intan Inn said...

tahniah kepad asemua pemenang...erm mmg sejuk jer mata memandang aksi seleh n selohah diaorg...

Ain said...

tahniah untuk semua pemenang...

Adam's Journey said...

Tahniah semua pemenang!!

♥MAMA♥ said...

alhamdulillah masih ada rezeki sara ;-) tima kasih buat penganjur,juri & penaja,tahniah utk seme pemenang ;-)

eda said...

alhamdulillah..ada rezeki Aatif kali ni..tq for shira n juri..nnt saya emailkan detail ye..Tq again..

ibuayahdamia said...

alhamdulillah...aleesya menang tadi dah singgah tgk senarai pememang, tapi tak sempat nak tinggalkan komen...

semuanya comayy kan...sejuk jer mata memandang...

p/s: jap lagi saya email

mamaqari said...

tahniah kepada pemenang..comel2 belaka

wany said...

tahniah kpd yg menang..

Ummi AmnaAmzar said...

Alhamdulillah anak2 Ummi menang jgk... kategori 1A- No 3 Amzar Syakir, kategori 2B- No 2 Amna Safiyyah...terima kasih kepada Ummi Anas dan juri sbb pilih anak ummi sbg pemenang.. TAHNIAH pd semua ye!

sall said...

Tahniah kpd yg menang.

nieda said...

tahniah kepada pemenang.semua comel2 belaka

Safinaz Hanum Ahmad Anuar said...

tahniah pada semua

zurazari said...

tahniah pader sumer pemenang=)

MamaYatie said...

tahniah pada semua pemenang..alhamdulillah, rezeki Nurin..menang tmpt ke 3, 1st time nih Nurin masuk contest..huhu
saya dah email details nya..

Ibu Ayra said...

alhamdulillah ayra pun tersenarai sbg pemenang... rezeki untuk ayra...walaupun rumah kami ditenggelami banjir... ada jugak berita yg bleh buat kami tersenyum... tahniah pada semua pemenang dan tima kasih pada juri yg pilih ayra sebgai salah sorang pemenang...

kakyong said...

tahniah buat semua...

nampak nya xde rezeki ke3-3 anak ibu...
huhuuuu... ni yg buat lagi down ni....

LaLaLOLa said...

ya Allah dah lama x blogwalking, x sangka Auni Irdina masuk senarai finalis hehehe walaupun tak menang, terima kasih ye sebab anjurkan contest wahai ummi tuan rumah...
semoga ukhwah berkekalan =)

ibuayu said...

tahniah untuk pemenang..tak perasan pun keputusan dah lama keluar...