Followers

Wednesday, October 27, 2010

Sedikit Berita Gembira

Salam buat semua.Maaf ya Ummi buat kalian menanti terlalu lama. Ok, perkembangan sekarang, barisan juri pertama dah selesai buat penilaian. Sekarang Ummi tengah tunggu barisan juri kedua punya penilaian plak. So, keputusan penuh dan keputusan akhir akan diumumkan selewat2nya hari Isnin depan, 1 Nov 2010.

Ok, Ummi nak buat sedikit declaration kat sini. Barisan juri yang Ummi pilih bukanlah di kalangan bloggers. So, mereka2 ni langsung tak kenal siapa kawan2 bloggers Ummi, siapa bukan. Pilihan mereka pun berdasarkan kriteria2 yang Ummi tetapkan, bukan main suka hati je diorang je. Ummi pesan pada mereka2 ni, Ummi bukan pilih ke'cute'an tapi imej Muslim & Muslimah yang ditonjolkan. Isy, kalau nak pilih cute ni, Ummi pun pening sbb semuanya cute2 belaka. Tambah plak pakai tudung, pakai kopiah, songkok dan sebagainya, Ummi pun geram, hehe...

Sedikit makluman tentang hadiah. Hadiah dari Shanghai of course semuanya dah berada di tangan Ummi. Hadiah untuk kategori 2B pun dah sampai ke tangan Ummi semalam. Hadiah untuk kategori 1B dan 2A plak akan selesai dalam masa terdekat ni. Cuma hadiah untuk kategori 1A je, yang tu kena tempah. So, pemenang kategori 1A kena tunggu lama sket la. Tak pe kan? Ummi akan mintak kakak tu siapkan sebelum Aidil Adha, Insya'Allah...

Ok itu saja yang Ummi nak bagitau. Good Luck untuk semua! Bagi Ummi kan, semua adalah pemenang. Bersama2 lah kita didik anak2 kita menjadi anak yang soleh dan solehah...

AshAnas @ AshA's FaMiLy
us-kecik

7 comments:

Safinaz Hanum Ahmad Anuar said...

semoga ada tuah saya...uiks, hehehe

Bidadari said...

akan sabar menanti..hehehe

10 said...

ramai peserta, tentu susah nak wat penilaian kan...

yatie chomeyl said...

mintak2 ada rezeki baby SN nak grab hadiah tu jugak ;)

wany said...

g'luck 4 all contestant

kakyong said...

pelan2 pilih.. ;)
susah kan kalo contest bergambar ni...

Ummi Salsabila said...

doa ada rezeki adam nak pki kopiah tu....huhu....ameen...;p