Followers

Saturday, October 23, 2010

Final List

Ok, ni Ummi dah habis semak semua entry peserta, dan ini adalah senarai akhir ya... Maaf kepada yang hantar entry selepas pukul 2pm 20.10.2010 hr tu, untuk adil kepada semua, Ummi tak terima ya. Kesian jugak, tapi ramai plak. Mungkin tak perasan closing time yg Ummi letak kat syarat contest tu...

Kepada yang masih merah, boleh re-submit sementara juri dok teliti calon2 pemenangnya. Oh ya, kepad Whitey Mommy, Ummi dah tak boleh masuk blog awak la...

Ummi terima re-submission selewat2nya pada hari Khamis ni, sebelum jam 11.59 malam ya.Kalau takde respon jugak, Ummi consider as penyertaan tak lengkap & terpaksa batalkan penyertaan. Ummi dah hantar komen kat entry dan jugak shoutbox. So, takde reason yang Ummi tak bagitau...

AshAnas @ AshA's FaMiLy
us-kecik

15 comments:

mamalieyna said...

tak sabar nak tau result! hehe..good luck to all..n kpd juri slmt membuat keputusan! ^_^

mummy_ayu said...

ye la....tak sabar nak tau result...
good luck to semua!! and to juri...selamat memilih..!!!

Lelord said...

hehehhehe good luck semua

♥MAMA♥ said...

salam..mama dh follow awal2 lg tau,camna leh x jumpa plak ek..siap letak dlm bloglist lg,so kite leh tau seme update sal blog penganjur kn..harap2 leh check lg skali ye, n nnt inform mama semula kay..thanx ;-)

kakyong said...

dah semak..
semua kategori yg join ada.. terima kasih..

kan main ramai peserta nya ni... sgt2 hebat persaingan ni...

kak long said...

ok kaklong dah tambah kat bloglist...
sorry yer..tak baca syarat nya betul2..klu masih ada kekuranganan bagi tau yer


http://zaimadyfamily.blogspot.com/2010/10/cute-little-muslim-muslimah-contest.html

ibuayu said...

ok..ibuayu dah letak harapan ye...nasib baik perasan..tq ye

Ummi Hanie said...

okess Shira..gumbira dah terlist n lulus ..thanx ye ! :)

NUANISA said...

alamak, entry NUANISA salah dikategorikan. Baby yang dipertandingkan kategori Girl 1B (1-3 yr).

harap dapat terjah semula untuk semakan. Terima kasih

http://womensuperpower.blogspot.com/2010/10/cuttie-little-muslimah.html

Mar said...

Salam Ummi,

dah follow blog contest 4 annas.
hopefully dah complete everything

tq

LaLaLOLa said...

salam semua!

alhamdulillah contest yg mencalonkan auni irdina dah complete ikut syarat.

untuk pengetahuan kawan2, auni irdina dah dapat adik baru auliya zuhaira cuma baby lahir cukup bulan tapi sgt kecil 1.2kg je so mintak kawan2 doakan baby boleh survive & selamat sehat ye.

SYaMiLa said...

salam...

ahmad & ira tk de la...ahmad dlm kategori 2A...ira dalam kat 2B

semuanya dh lulus...

tp ur komen tk appear kt blog..sebab dh pindah rumah....ada dlm email...bila klik link lama automatik akan ke link kt rumah baru...

anas nye komen : salam terjah entry contest... sume lengkap n lulus... ira sy masukkan dlm kategori 2B ek, sbbnya selang sehari je kan, dan kebetulan kategori 2B xramai sgt berbanding 1B tu... good luck ya & thanks sudi join

wany said...

salam.. dah update senarai bloglist.. maaf lewat..
link saya

http://ummi-aqilah.blogspot.com/2010/10/cute-little-muslim-muslimah-contest.html

if ada lg yg xcomplete.. plez inform yer.. tq

wany said...

salam.. dah update senarai bloglist.. maaf lewat..
link saya

http://ummi-aqilah.blogspot.com/2010/10/cute-little-muslim-muslimah-contest.html

if ada lg yg xcomplete.. plez inform yer.. tq

Mar said...

Salam Ummi,

sorry saya dah follow blog.
ini link dier yer....

http://kidzdreamworld.blogspot.com/2010/10/cute-little-muslim-muslimah-contest.html