Followers

Tuesday, October 19, 2010

Reminder: Sila semak penyertaan kalian

Salam buat semua... Cute Little Muslim & Muslimah Contest hanya tinggal 1 hari je lagi. Esok contest akan ditutup tepat jam 2.00 pm. So, pada peserta yang dah join, sila semak komen Ummi ya. Ummi tinggalkan komen kat entry kalian dan juga di Page List of Contestants... Semak jugak samada penyertaan kalian disenaraikan oleh Ummi atau tak, terutamanya pada yang masuk lebih dari 1 kategori. Kalau ada apa2 masalah, inform Ummi ya...

Good Luck pada semua! Ummi cadang nak umum 1 minggu lepas closing. Tapi bila tengok balik penyertaan yang lebih dari jangkaan Ummi sebelum ni, Ummi mintak kalian bagi pihak juri sedikit tempoh ya...

Setakat ni Ummi terima 141 penyertaan, sebenarnya lebih daripada separuh yang Ummi jangkakan... Thanks pada semua... Sayang, Ummi tak dapat nak provide hadiah lebih utk penyertaan yang terlalu banyak sbbnya souvenir dari Shanghai dah dibeli. Takde peluang nak gi Shanghai lagi dah, hehe... Oh ya, nanti Ummi update ttg hadiah ya!


AshAnas @ AshA's FaMiLy
us-kecik

6 comments:

Liza said...

Adam's journey tu blog contest liza. Liza dah update tp kenapa masih state there Tiada dlm bloglist dah bukan follower. Boleh tolong check balik tak?

Safinaz Hanum Ahmad Anuar said...

Terima kasih ummi...
alhamdulillah ketiga2 penyertaan saya ada..

Ummi Hanie said...

Salam Shira , jgn lupe link Hanie yer ...

http://ummi-hanie.blogspot.com/2010/10/cute-little-muslim-muslimah-contest.html

thnx :)

Cute MuM said...

bestnyer kalo dapat hadiah dari shanghai..

MamaRifqy said...

me da ade dalam list..thanx ya!!

mamalieyna said...

sudah semak...& dah tersenarai. TQ ^_^

waaah ramainyee...good luck tuk sume!