Followers

Sunday, October 10, 2010

Update Senarai Peserta~Sila Semak

Salam buat semua... Setakat 10.10.10 @ 5.10pm, masih ada 35 entries yang Ummi belum jenguk... Harap kalian bersabar ya... Ummi akan sambung esok (insya'Allah kalau sempat) atau lepas balik dari Shanghai nanti... Ummi akan bertolak lusa... Doakan perjalanan Ummi dan 'adik' dalam kandungan selamat pergi dan balik ya...

Kepada lain2 peserta, boleh semak penyertaan kalian di sini, dan sila semak balik komen Ummi dan betulkan di entry kalian ya...

Yang lagi 35 tu, nantikan kunjungan Ummi ya... Thanks buat semua. Sambutan yang memang di luar jangkaan Ummi... Terharu sangat atas sokongan kalian...

AshAnas @ AshA's FaMiLy
us-kecik

13 comments:

aSmiDar said...

yeahh...tersenarai...
semua kategori eda masuk..
harap2 ade yang tersangkut...:)

Wan Anie said...

terima kasih singgah ummi...

saya dah tambah harapan tuk anak-anak

http://tintacomellote.blogspot.com/2010/09/cute-little-muslim-muslimah-contest.html

Adam's Journey said...

Adam dah update contest tadi.. Dah tambah kat bloglist and dah jadi follower. ok tak sekarang?

Cute MuM said...

salam..

rasenye Cute Mum punya belum tersenarai...

http://mamiuyuncontest.blogspot.com/2010/10/cute-little-muslim-muslimah-contest.html

TQ..

Fara said...

ku dah join..x dak pon dlm senarai ummi..

Nigina said...

salam.. saya dah betulkan .. dah letak harapan untuk anak... thanks sebab bagitau... heheheh...

Nigina said...

salam saya dah betulkan dah..

http://adamnigina2.blogspot.com/2010/09/cute-little-muslim-muslimah-contest.html

Al said...

rsnya saya pon tmasuk dlm snarai yg 35 lg tu

tp msih sbr mnunggu..hehe

eda said...

saya pun dah join..tp tak de dlm list..mgkn ummi belum jengah lg blog saya...nnt tlg terjah n semak ye...
http://muhammadaatif.blogspot.com/2010/10/cute-little-muslim-muslimah-contest.html

aNaYaNa said...

salam akak..yana dah tambah ke bloglist..mtak2 da jd la yer..he2..

Al said...

salam kak,
maaf kak sy mmg hide blog i follow tu
ssh2 plk akak kna cri kt follower akak

sory sshkn akak:)

Ummi Salsabila said...

shira,odah dah edit entry.dah tambah banner.TQ :)

Sumijelly said...

Salam

Resubmit,
Dah edit Kategori 2B --> 2A (salah kategori lak)

Dah follower

Sumi tak ada list blog, sbb bila guna jadi berat, nanti sumi try wat link nya...


http://sumijelly.com/2010/10/06/cute-little-muslim-muslimah-contest/


Sumijelly.com